Η Εταιρεία

Η εταιρεία www.weare.gr , είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων, αξεσουάρ και gadgets. Έχει έδρα τον Κορυδαλλό και ιδρύθηκε το 2014. Το κατάστημα μας διατηρεί και εκθεσιακό χώρο στην οδό Σπετσών 53 , στον Κορυδαλλό.
 
Η ιστοσελίδα www.weare.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα διάθεσης προϊόντων  μέσω του Διαδικτύου, το οποίο δημιούργησε η εταιρεία με την επωνυμία «Α. ΒΟΤΣΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε» η οποία εδρεύει στον Κορυδαλλό, ΤΚ 18120, με αρ. Γ.Ε.ΜΗ 136567207000 και  ΑΦΜ 800689741 , Δ.Ο.Υ. ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ
 
Δημιουργήσαμε αυτό το ηλεκτρονικό κατάστημα ορμώμενοι από τις ανάγκες που εμείς οι ίδιοι ως χρόνιοι καταναλωτές του διαδικτύου έχουμε εντοπίσει, και προσπαθούμε με αυτό το ηλεκτρονικό κατάστημα να καλύψουμε τις ανάγκες που υπάρχουν. Σε αυτή μας την προσπάθεια θεωρούμε απαραίτητη και την δική σας συμβολή καθώς οι προτάσεις τα σχόλια και οι παρατηρήσεις σας μας ωθούν στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
 
Σκοπός μας είναι να σας παρέχουμε προϊόντα που χρειάζεστε, αλλά δεν μπορείτε να βρείτε εύκολα κάπου αλλού.
 
Υποχρέωσή μας είναι τα προϊόντα να είναι ασφαλή και να αποτελούν ένα δώρο ξεχωριστό για εσάς και τους αγαπημένους σας.
 
Μέλημα μας είναι η παροχή έξυπνων ποιοτικών και των πιο ανταγωνιστικών προϊόντων της αγοράς.
 
Τα προϊόντα μας απευθύνονται σε καταναλωτές αλλά και σε επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να τα εντάξουν στον κατάλογο τους.
 
Η ομάδα μας είναι πάντα ενήμερη για τις εξελίξεις της τεχνολογίας με
στόχο να προσφέρει ό,τι πιο σύγχρονο υπάρχει στην καλύτερη τιμή. Άριστη εξυπηρέτηση,
γρήγορο service και ποιότητα.
 
Σας περιμένουμε στα καταστήματα μας για να προσφέρουμε λύση σε κάθε ανάγκη σας για την τεχνολογία ή να συνεργαστούμε μαζί σας!

Αποστολες

Αν η παραγγελία σας γίνει μέχρι τις 15:00 (ώρα Ελλάδας), από Δευτέρα έως Παρασκευή τότε θα επεξεργαστεί από εμάς την ίδια ημέρα. Οι παραγγελίες πέραν αυτής της ώρας επεξεργάζονται την επομένη.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΛΗΡΩΜΩΝ

Η πραγματοποίηση των πληρωμών σας γίνετε σε περιβάλον ασφαλούς κρυπτογράφησης SSL.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Ανακαλύψτε όλους τους τρόπους πληρωμής της παραγγελίας σας.